Hírek röviden

Lapunk értesülése szerint az ünnepek alatt Párizsban mondta ki a boldogító igent párjával az Atomerőmű SE légiós kosárlabdázója, Lorenzo Williams. A sportoló nem pihenhetett sokat a nagy nap után, mivel a piros-kékek már meg is kezdték az új edzéseket.

Megkezdte a próbaüzemet a Paks és térsége hulladékgazdálkodási rendszer, a több mint másfél milliárd forintból megépült központ hét település hulladékkezelését oldja meg, írja a tozsdeforum.hu A hatvannapos próbaüzem első napján 83 tonna kommunális hulladékot fogadott a központ, évente 16 ezer tonnával számolnak – közli a honlap. A kommunális hulladékot őrlés után lerakják, az újrahasznosítható hulladékot pedig válogatás után bálázzák és értékesítik. A szelektív gyűjtést és válogatást a lakosság az otthonában kezdi el, a papír-, fém-, műanyaghulladékot a szervestől elkülönítetten szállítja el a szolgáltató.

Négy játékos, köztük két paksi már biztosan az NB II-ben való bennmaradásért harcoló Szolnoki MÁV FC-nél folytatja pályafutását, írja a sport365.hu. Grúz Tamás (Ferencváros), Mundi Roland (Vasas), Pokorni Péter (Paks) és Sipeki István (Paks) január 7-én az első edzésen már ott is lesz a csapatnál. Az egyletet az MVM Paks korábbi trénere, Kis Károly vezeti.

A csakfoci.hu újpesti forrásokból úgy értesült, hogy Egerszegi Tamás Pakson folytathatja pályafutását. Az ősszel Siófokra kölcsönadott 21 éves védekező középpályás a tavaszi szezont jó eséllyel a zöld-fehéreknél kezdheti meg, írja a pepsifoci.hu.

Szombatig válthatóak vissza a szilveszterkor fel nem használt, hibás vagy lejárt szavatosságú termékek, amelyet a forgalmazónak az ünnepet követő öt napig kell visszavennie térítésmentesen és költség felszámítása nélkül.