Hatalmas siker az Olimpiai Reménységek Versenyén

Fotó: ase.hu
Fotó: ase.hu

Fantasztikusan szerepelt, 36 arany-, 24 ezüst- és 13 bronzérmet szerzett az utánpótlás kajak-kenu válogatott a pöstyéni Olimpiai Reménységek Versenyén, amelyen az ASE-s versenyzők négy első és egy második hellyel járultak hozzá ahhoz, hogy a magyar csapat toronymagasan nyerje meg a pontversenyt, írja az ase.hu.

Három paksi versenyző, a kajakos Pupp Noémi és Fritz Anett, valamint a kenus Koleszár Zoltán utazott ki a szlovákiai Pöstyénbe, hogy az esztendő utolsó nagy nemzetközi síkvízi versenyén vízre tegyék a hajójukat. Pupp Noémi mind 500, mind 1000 méteren egyesben elsőként haladt át a célvonalon, ráadásul az esztergomi Köles Fatimával, az újpesti Piller Szabinával és a Műegyetem színeiben induló Sólyom Dórával felálló négyesüknél sem akadt jobb.

Koleszár Zoltán a kenu négyesek egy kilométeres távját tette meg a leggyorsabban Krasznai Péterrel, Némedi Konráddal és Posztós Patrik Sándorral térdelve egy hajóban. Fritz Anett 1000 egyesben második lett, számolt be a sikerekről a klub honlapja.