Köszöni a választók bizalmát Kudorné Szanyi Katalin

Kudorné Szanyi Katalin az ötös körzet megválasztott képviselője június 12-i sajtótájékoztatóján értékelte a június 9-i helyhatósági választások eredményét. Mint mondta, nagyon köszöni azoknak a paksiaknak, akik támogatták őt és a Paksi Deák Ferenc Egyesület jelöltjeit. A jövőbeli tervekről is szólt Kudorné Szanyi Katalin, kiemelve, hogy mivel a körzetében található a város legnagyobb zöldfelülete, ezért az azt gondozó DC Dunakom Zrt. ügyeivel kiemelten kíván foglalkozni.

Forrás: TelePaks

Június 9-én este az urnazárást követően a szavazatszámláló bizottságok tagjai elkezdték a leadott voksot összesítését. Pakson az ötös körzetben 430-an gondolták úgy, hogy a Paksi Deák Ferenc Egyesület jelöltjét támogatják a helyhatósági választáson. Kudorné Szanyi Katalin sajtótájékoztatóján értékelte a körzetben aratott győzelmet.

– Köszönetet szeretnék mondani a körzetemben lakóknak, akik megtiszteltek azzal, hogy 9-én a fülke magányában behúztak nekem egy ikszet. Így most már bizonyossá vált, hogy folytathatom tovább azt a munkát, amit öt évvel ezelőtt célként tűztem ki magamnak – fogalmazott.

Az ötös körzet megválasztott képviselője arról is beszélt, hogy bár az új képviselő-testület októberben alakul meg, addig is teljes odaadással kíván dolgozni a városért. Mivel körzetében található Paks legnagyobb zöldfelülete, így először az azt kezelő városüzemeltetési cég ügyeivel kíván foglalkozni. Azt mondta, hogy meg kell szüntetni a DC Dunakom Zrt.-től való elvándorlást annak érdekében, hogy a munkavállalóik által létrehozott utcakép és környezet továbbra is rendezett, gondozott legyen.

A körzet megválasztott képviselője a jövőben dolgozni kíván a választási kampányban megfogalmazott fejlesztések elvégzéséért. Ezek közül – mint mondta – az egyik legfontosabb, hogy az ürgemezei pihenőparkhoz vezető útszakaszok mellett járdák épüljenek.