Megkezdődött az új tanév – Ajándékkal köszöntötte az elsősöket az önkormányzat

Megkezdődött a 2024/2025-ös tanév. A Paksi Bezerédj Általános Iskolában 380 diák ült be szeptember 2-án az iskolapadba, közöttük 51 első osztályos. Az évnyitón részt vett Szabó Péter polgármester, és átadta az elsősöknek az önkormányzati ajándékcsomagot.

Pupp Réka és Pupp Noémi, a Bezerédj általános iskola volt diákjai nyári olimpiai sikereinek felidézésével nyitotta meg az idei tanévet szeptember 2-án Kovácsné Pál Krisztina, az intézmény igazgatója. Az intézményben idén 380 diák kezdte meg a tanévet, közöttük 51 első osztályos. A tanévnyitón részt vett Szabó Péter polgármester, és átadta az első osztályosoknak az önkormányzat ajándékcsomagját. Elmondta, többéves hagyománya van annak, hogy ilyen ajándékcsomagot kapnak az általános iskolák első osztályosai a tanévnyitón Paks Város Önkormányzatától. Ez minden esztendőben olyan tárgyakat tartalmaz, amelyeket használni tudnak a diákok a tanév során, ugyanakkor a rajtuk lévő grafika Paksot jeleníti meg, ami erősíti a gyerekek kötődését a városhoz.

Forrás: TelePaks

A TelePaks televízió szeptember 2-i híradójában a tanévkezdés állt a fókuszban, a híradó ide kattintva visszanézhető. A tanév rendjéról itt írt korábban a Paksi Hírnök.