Továbbra is a MOB elnökségében dr. Kovács Antal

Tisztújító közgyűlést tartott a Magyar Olimpiai Bizottság. Ismét a kétszeres olimpiai bajnok kajakozót, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatóját, Gyulay Zsoltot választották a szervezet élére, továbbra is az elnökség tagja lesz dzsúdós olimpiai bajnokunk, dr. Kovács Antal, alelnök maradt dr. Deutsch Tamás és dr. Wladár Sándor. A grémium tagja lett továbbá Bacsa Péter, dr. Baji Balázs, Berki Krisztián, Imre Géza, Fürjes Balázs, dr. Kamuti Jenő, dr. Kolbenheyer Zsuzsanna, Pálinger Katalin, Schmitt Pál és Szász Emese.

Dr. Kovács Antal. Fotó: TelePaks

A témában volt a TelePaks Televízió Lelátó című magazinjának vendége dr. Kovács Antal, aki kiemelte, hogy nagyon megtisztelő a Magyar Olimpiai Bizottság elnökségi tagjának lenni.

– Nagyon jó ilyen környezetben tenni azért, hogy az olimpizmus minél erősebb legyen. Nagyon jó a szellemiség, az összetétel potens, ez egy jó hangulatú elnökség lesz

– emelte ki. Hozzátette, erős visszajelzés számára, hogy a második legtöbb szavazattal került az elnökségbe. Beszélt arról is, büszkeséggel tölti el, hogy egy kevesebb mint húszezer lakosú városba olimpiákról és más világversenyekről érmekkel, helyezésekkel térnek haza sportolók. – Ez is mutatja közösségünk erejét – húzta alá.

A szeptember 11-i Lelátó visszanézhető a telepaks.net oldalon.