Szüreti nap lesz Dunakömlődön

A 26. szüreti napot tartják szeptember 14-én Dunakömlődön, a rendezvény helyszínei a présházsor és a faluház. A szüretünnepet a már hagyományos felvonulással nyitják. A gyülekező a faluház előtt lesz 14 órától, majd 15 órakor érkezik el a megnyitó ideje, ahol Leber Ferenc, Paks alpolgármestere mond köszöntőt. A felvonulás útvonala: Dunakömlődi Faluház –Szabadság úti forduló – dunakömlődi présházsor. A felvonulók 16 órakor érkeznek  a présházsorra. Fellép 18 órakor a Medinai Tamburazenekar, 20 órakor pedig utcabál kezdődik a FourS zenekar közreműködésével.

Fotó: Szép Zsóka/TelePaks archív felvétel

A rendezvényt rossz idő esetén is megtartják:

A szombatra várható esős idő senkit ne riasszon el! A felvonulás a présházsoron ér véget kínálással (bor, pogácsa), ezután a Faluházban várnak mindenkit a már jelzett Medinai Tamburazenekar műsorára, majd a bálba.

A Paksi Közlekedési Kft. arról tájékoztatott, hogy a felvonulás okán 12:45 és 16:15 óra között az 1 vonalon közlekedő járatok Dunakömlődön csak a Dunakömlőd, forduló megnevezésű megállóhelyet fogják érinteni a 6-os számú fő közlekedési útról be- és kiközlekedve, így a Dunakömlőd, óvoda és a Dunakömlőd, Szabadság út megnevezésű megállóhelyek mindkét irányban kimaradnak.