Többféle bérletet kínálnak az idei évadra

Meghirdette bérletes előadásait a Csengey Dénes Kulturális Központ. Az új évadban két felnőtt és két gyermekbérlet közül lehet választani. Idén is adott a lehetőség Gyermekmosoly bérlet váltására, amellyel hátrányos helyzetű gyermekeket segíthetnek színházi élményhez jutni a vásárlók.

Széles lesz a színházi kínálat a 2024/2025-ös évadban a Csengey Dénes Kulturális Központban. A már megszokott bérletkínálattal várja a színházkedvelőket az intézmény. Patkós Attila, a kulturális központ igazgatóhelyettese elmondta, hogy az intézmény a tavalyihoz hasonlóan két felnőtt- és két gyermekbérletet állított össze.

– A felnőtteknek szóló Móricz-bérlet könnyedebb, zenés, vígjátékokat tartalmazó színházi sorozat, míg a Latinovits-bérlet az előadások műfaját tekintve vegyesebb. A gyermekbérletek is tartalmas szórakozást kínálnak: a Lázár Ervin és a Janikovszky bérleteknek köszönhetően vidám, kedves előadásokat tekinthetnek meg a gyerekek

– összegzett. Idén is lehetőség van Gyermekmosoly bérlet megvásárlására, amivel nehéz sorsú gyerekek színházlátogatását támogatják. A Gyermekmosoly bérlet és a többi gyermekbérlet egységesen 6000 forintért vásárolható meg, az ötelőadásos Latinovits-bérlet 22 ezer forintba kerül, míg a négyelőadásos Móricz-bérlet ára 19 ezer forint. A gyermekbérleteket szeptember 18-ig foglalhatják le az érdeklődők. Október elején kezdődik a felnőttbérletek megújítása, váltása a kulturális központ jegypénztárában. Ezt követően online is lehet majd jegyeket vásárolni a fennmaradó helyekre.

Fotó: Szép Zsóka/TelePaks archív