Mégis lejátsszák a kupamérkőzést

Forrás: paksifc.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Magyar Labdarúgó Szövetség Paksi FC-hez eljuttatott határozata alapján a csapatnak nem kellett múlt hétvégén elutaznia Mezőörsre. Mint akkor írták: A Versenybizottság tudomásul veszi, hogy a Mezőörs KSE sportszervezete a MOL Magyar Kupában 2024. szeptember 15-ére kiírt Mezőörs KSE – PAKSI FC kupamérkőzést lemondja, és egyben a kupamérkőzést 3-0-s gólkülönbséggel a PAKSI FC csapata javára igazolja.

Az indoklásban a hazai csapat az időjárásból kifolyólag a centerpályája használhatatlanságára és annak megóvására hivatkozott, emiatt nem tudták megrendezni az összecsapást.

A Mezőörs klubelnöke azonban felülvizsgálati kérelmet nyújtott be az MLSZ-hez, melynek eredményeként újabb határozat érkezett:

Az FVB az MLSZ Versenybizottsága 167/2024. számú, 2024. szeptember 13. napján kelt elsőfokú határozatát az LVSZ 55. § (5) bekezdés c) pontja alapján megváltoztatja, és a Mezőörs KSE–Paksi FC Kft. MOL Magyar Kupa-mérkőzés megtartásának időpontját 2024. október 9. napban határozza meg.

Forrás: paksifc.hu