Dr. Sátor Vera Paks város jegyzője

Dr. Sátor Vera október 15-től Paks város jegyzője, a korábbi aljegyző pályázat útján nyerte el az állást. Heringes Anita polgármester gratulált neki, és arra kérte, hogy vigyázzon a városvezetésre, hogy a törvényességet be tudják tartani és feladataikat a legjobban végezhessék. Dr. Sátor Vera megköszönte a bizalmat.

Fotó: Babai István

– Hatalmas megtiszteltetés, hogy Paks város jegyzője lehetek, és örömmel tekintek az elkövetkezendő időszak elé; hivatalnokként sokáig kívánom a várost szolgálni

– mondta dr. Sátor Vera, aki a legnagyobb kihívásnak az új hivatali szerkezet felállítását tekinti, amelyet a város vezetőivel, Heringes Anita polgármesterrel és a képviselő-testülettel együtt kell elvégeznie. Mint mondta, korábbi munkahelyein végzett már hivatali átszervezéseket, a paksi azonban sokkal nagyobb intézmény így nehezebb lesz optimális szervezeti struktúrát felépíteni, amelyben mindenkinek megvan a képzettségének és kompetenciáinak megfelelő pozíciója. A jegyzőség dr. Sátor Vera szerint a helyi közigazgatás csúcsa, éppen annyira nagy szakmai lépcsőfok, mint amekkora felelősség, hiszen a polgármesteri hivatalok egyszemélyi felelős vezetés mellett működnek, bár csapattal a vezető háta mögött. Hozzátette: ő olyan jegyző kíván lenni, aki továbbra is ügyeket intéz, elsősorban a testületi munkához kapcsolódóan, szeretné továbbra is személyesen végezni az előterjesztések törvényességi ellenőrzését.